Een natuurlijke oplossing voor meer (leef)ruimte

Bent je op zoek naar meer (mobiel) woonoppervlakte, een plek om gasten onder te brengen, een bijzonder kantoor of andersoortige werkruimte, maar dan zonder cement en steen? Kijk eens op de site van MiniCasas naar de mogelijkheden in hout en natuurlijke materialen.

handgemaakte houten woonwagen
Handgemaakte houten woonwagen. Foto MiniCasas

Wie is MiniCasas?

MiniCasas is een initiatief van João Neves, keramist en beeldhouwer, die met natuurlijke materialen werkt. Vooral werken met hout heeft zijn voorkeur. MiniCasas bouwt houten woonwagens, bijzondere tuinhuizen en pergola’s, maar ook bijvoorbeeld een yurt-tent en biedt een andere manier van wonen en leven, waar je maar wilt, in nauw contact met de natuur. Samen met MiniCasas breid je je woonruimte uit, creëer je een eigen, bijzondere plek voor je bezoek of richt je een tuinhuis, een atelier of een smaakvolle kantoorplek in.

het interieur van de woonwagen
Het interieur van de woonwagen. Foto MiniCasas

De projecten van MiniCasas worden geheel met de hand en naar wens van de klant op maat gemaakt, met oog voor mooie details en functionaliteit. Er wordt veel aandacht besteed aan isolatie en degelijkheid van de constructie, zodat de klant jarenlang plezier zal hebben van het project.

handgemaakte houten woonwagen
Handgemaakte houten woonwagen. Foto MiniCasas

Als je de woonwagen op een ander plaats wilt hebben, rijdt je hem er zo naar toe. Je kunt bijvoorbeeld op je grondstuk in de wagen wonen tot je huis is gebouwd en daarna heb je een prachtig gastenverblijf. In de wagen kan desgewenst een badkamer en/of een keukenblokje worden gebouwd.

handgemaakte houten woonwagen
Handgemaakte houten woonwagen. Foto MiniCasas

Maak kennis met João Neves en zijn projecten. Bezoek onze site of stuur een e-mail voor een afspraak. MiniCasas is gevestigd in Caldas da Rainha.

Kwaliteit en duurzaam comfort

De projecten van MiniCasas zijn gemaakt van natuurlijke materialen die een duurzaam comfort garanderen.

Links

2 Replies to “Handgemaakte houten woonwagens”

  1. Hoi Karolien, ik ga jullie beider websites bewaren. lijkt mij heel handig want we zijn nl bezig om ons bedrijf met yurts en vakantiehuizen in Frankrijk te verkopen om ons in Portugal te gaan vestigen. Jullie yurts zien er erg mooi uit. wie weet tot ziens.
    warme groet, Matty

  2. Beste Karolien wij zijn benieuwd wat de Portugese wet van het plaatsen van een tuinhuis of woonwagen op je eigen terrein vindt? Heeft u daar info over?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *